Menu
Your Cart
Important notice goes here. Learn more

Dispozitive de pornire și încărcare

Dispozitive de pornire și încărcare
Dispozitiv de pornire și încărcare Grand IPZU-720A Dispozitiv de pornire și încărcare Grand IPZU-720A
New
Brand: Grand
Dispozitivul de pornire și încărcare Grand IPZU-720A este un încărcător puternic de tip inverto, complet automat, cu funcție de pornire automată, care este potrivit pentru toate bateriile obișnuite de 12 și 24 V. Starterul și încărcătorul au funcție automată de pornire, încărcare, dia..
950 Lei
Dispozitiv de pornire și încărcare Grand IPZU-520A Dispozitiv de pornire și încărcare Grand IPZU-520A
New
Brand: Grand
Dispozitivul de pornire și încărcare Grand ИПЗУ-520А este un încărcător puternic de tip invertor, complet automat, cu funcție de pornire automată, care este potrivit pentru toate bateriile obișnuite de 12 și 24 V. Starterul și încărcătorul au funcție automată de pornire, încărcare, di..
725 Lei
Încărcător de tip invertor Grand IZU-15A Încărcător de tip invertor Grand IZU-15A
New Нет в наличии
Brand: Grand
Încărcătorul de tip invertor Grand IZU-15A - cel mai des este folosit pentru a încărca acumulatoarele auto. Principalele avantaje sunt greutatea și dimensiunile reduse. Tensiunea de funcționare a dispozitivului este de 220 V. Acest dispozitiv încarcă baterii de 12 V cu o cap..
205 Lei
Încărcător de tip invertor Grand IZU-10A Încărcător de tip invertor Grand IZU-10A
New Нет в наличии
Brand: Grand
Încărcătorul de tip invertor Grand IZU-10A, cel mai des este folosit pentru a încărca acumulatoarele auto. Principalele avantaje sunt greutatea și dimensiunile reduse. Tensiunea de funcționare a dispozitivului este de 220 V. Acest dispozitiv încarcă baterii de 12 V cu o capacitate de&..
175 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)