Menu
Your Cart
Important notice goes here. Learn more

Mașini de înșurubat

Mașini de înșurubat
Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-18/10Li Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-18/10Li
New Нет в наличии
Brand: Grand
Avantaje:Regim blocare a axuluiIndicator incarcare baterieIluminarea cu LED a zonei de lucruÎncărcare rapidă 1 orăFuncție revers2 vitezeMiner confortabil de cauciucCaracteristici:Tip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 18 VCapacitate acumulator - 2 AhTimp de încărcare - 1 hNumărul de ..
315 Lei
Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-21Li Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-21Li
New
Brand: Grand
Avantaje:Regim blocare a axuluiIndicator de încărcare a baterieiIluminarea cu LED a zonei de lucruFuncție revers2 vitezeMiner confortabil de cauciucCaracteristici:Tip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 21 VCapacitate acumulator - 2 AhTimp de încărcare - 1 hNumărul de viteze - 2Viteza..
355 Lei
Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-21U/Li Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-21U/Li
New
Brand: Grand
Avantaje:Regim blocare a axuluiIndicator incarcare baterieIluminarea cu LED a zonei de lucruFuncție revers2 vitezeMiner confortabil de cauciucDesign ergonomicCaracteristici:Tip - cu percuțieTip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 21 VCapacitate acumulator - 2 AhTimp de încărcare - 1 h..
385 Lei
Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-12U/PRO Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-12U/PRO
New
Brand: Grand
Avantaje:Dimensiuni compacte și greutate redusăIluminarea cu LED a zonei de lucruFuncție inversă și funcție de reglare a vitezeiIndicator de încărcare a baterieiMandrină puternică fără cheieÎncărcarea rapidă a bateriilorCutie de viteze cu două trepte și funcție de percuțieCaracteristici:Tip - cu per..
330 Lei
Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-12M/PRO Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-12M/PRO
New
Brand: Grand
Avantaje:Iluminarea zonei de lucruCutie de viteze cu două trepteTimp de încărcare accelerat de până la 1 orăButonul profesional reversReglarea cuplăriiMandrină fără cheieReglarea electronică a rotațieiCaracteristici:Tip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 12 VCapacitate acumulator - 2..
305 Lei
Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-12 DFR/PRO Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-12 DFR/PRO
New Hot
Brand: Grand
Avantaje:Dimensiuni compacteGreutate redusăReglarea vitezeiIluminarea zonei de lucruReversPerioada de încărcare a bateriei - 1 oră, indicator de descărcareCaracteristici:Tip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 12 VCapacitate acumulator - 2 AhTimp de încărcare - 1 hNumărul de viteze - ..
320 Lei
Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-21U Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-21U
Нет в наличии
Brand: Grand
Avantaje:Regim blocare a axului (auto lock)Funcție reversIndicator incarcare baterieIluminarea cu LED a zonei de lucru2 vitezeFuncția de autooprireMiner confortabil de cauciucDesign ergonomicCaracteristici:Tip - cu percuțieTip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 21 VCapacitate acumula..
450 Lei
Brand: Grand
Șurubelniță cu acumulator cu percuție Grand DA-21UBL - un instrument productiv de înaltă pentru uz casnic, având o gamă largă de utilizare: reparații, construcții, producția de mobilier, diverse lucrări de instalare. Sursa de alimentare este o baterie de 21V Li-ion cu o..
640 Lei
Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-21M/UBL Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-21M/UBL
Нет в наличии
Brand: Grand
Avantaje:Motor fără periiDouă regimuri de vitezăMandrină fără cheie de 13 mmIluminarea LED a zonei de lucruFuncție reversCorp ergonomicCaracteristici:Tip - cu percuțieTip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 21 VCapacitate acumulator - 3 AhTimp de încărcare - 1 orăNumărul de viteze - 2Vitez..
750 Lei
Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-18U Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-18U
Нет в наличии
Brand: Grand
Avantaje:Caracteristici tehnice excelente2 baterii Li-Ion incluseÎncărcarea rapidă a baterieiFuncție reversMâner acoperit cu cauciucCutie de viteze cu 2 trepte și funcție de percuțieCaracteristici:Tip - cu percuțieTip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 18 VCapacitate acumulator - 2 A..
405 Lei
Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-12U Mașină de înșurubat cu percuție cu acumulator Grand DA-12U
Нет в наличии
Brand: Grand
Avantaje:Dimensiuni compacte și greutate redusăIluminarea cu LED a zonei de lucruFuncție inversă și funcție de reglare a vitezeiIndicator de încărcare a baterieiMandrină puternică fără cheieÎncărcarea rapidă a bateriilorCutie de viteze cu două trepte și funcție de percuțieCaracteristici:Tip - cu per..
365 Lei
Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-21BL PRO Mașină de înșurubat cu acumulator Grand DA-21BL PRO
Нет в наличии
Brand: Grand
Avantaje:Instrument ușor și compactDouă moduri de vitezăMandrină fără cheie de 13 mmIluminarea cu LED a zonei de lucruControl electronic al vitezeiFuncție reversCorp ergonomicCaracteristici:Tip acumulator - Li-IonTensiune acumulator - 21 VCapacitatea acumulator - 3 AhTimp de încărcare - 1 orăNu..
489 Lei
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)